Anne-Suzette Sadolin
 
   
    Intro:
Forside

Om kunstneren
uddrag fra Weilbach's Kunstnerleksikon:

"Anne-Suzette Sadolin havde en fortid som autodidakt billedvæver med inspiration fra og tilknytning til alternative kulturelle miljøer som eksempelvis Christiania, da hun i 1979 begyndte på Kunstakademiet og samme år atypisk var inviteret til at vise en større ophængning på Charlottenborgs Efterårsudstilling - og skønt tidlige eksperimenterende arbejder med skulptur er det som maler, Anne-Suzette Sadolin foreløbig har lagt sin hovedindsats.
De første malerier var ikke upåvirkede af 1980'ernes heftige formsprog men ofte strammere i kompositionen med brug af arkitektoniske elementer, hvor rum rejser sig i lærrederne.
Et foreløbigt højdepunkt i Anne-Suzette Sadolins maleriske undersøgelser har været en serie af parvise billeder, hvor to principielt selvstændige lærreder gennem forskellig komposition og fortællinger indbyrdes kompletterer hinanden.
Allerede tidligt har Anne-Suzette Sadolins maleri diskuterende kredset om befrugtningen mellem (sprog)filosofiske begreber som kultur og natur; mens et hovedmotiv med stærke kunsthistoriske referencer i 1990'erne har været stolen og bordet og bordets glæder."

To.W.

 

"Øjet er lysets redskab, farven, lysets argument".

A-S.S.

  Foto Anne-Suzette Sadolin
Intro
CV
Malerier
og grafik
Aktuelt
Kontakt
Links
 
Dansk
English
 
 

 

 

 

 

  © Copyright Anne-Suzette Sadolin 2007-13